Våra Hus / Fritidshus

Kundens önskemål står i fokus och inget hus eller stuga blir den andra lik, vi har alltid en tät dialog så ni får ett hus att trivas i. Vi producerar kvalitetshus för både fritid och åretruntboende. Vi ger dig skräddarsydda lösningar för att förverkliga dina husdrömmar från första ritning till färdigt hus. Vi sätter alltid kunden i centrum för att du skall känna dig trygg.

Huset Adam

Bostadsyta: 80 m2
Balkong: 8.4 m2
Loft: ca 40 m2

Huset Malmbo

Bostadsyta: 73.5 m2
Balkong: Nej
Loft: ca 20 m2

Huset Blåsjön

Bostadsyta: 70 m2
Loft: 31 m2
Brokvist: 6 m2

Huset Gabrielle

Bostadsyta: 96 m2
Loft: 40 m2
Garage: 30 m2

Detta hus har inga bilder då det är helt nytt och inte byggts än.

Husen byggs av norrlänsk furu som ett hantverk från stock till färdig stuga. Kundens önskemål står i fokus och inget hus blir det andra likt.

Syllring och hammarband är av 150 x 200 mm virke och stolparna i 200 x 200 mm virke. Mellan stolparna är det 25 mm okantad panel. Profilen på stolparna och den grova panelen ger maximal träkänsla. Den kraftiga stommen klarar sig med plintar som grund. Husen byggs i sektioner för att underlätta transport och uppmontering.

I taket används en sågad mittås eller synliga rundåsar som ger hög inre takhöjd, med gott om plats för loft. Vill man ha ytterligare plats så gör vi väggen högre. Vi kan leverera vildmarkspanel till innertaket.

Vi hjälper till att ta fram en bra lösning för varje kund. Från första ritningen till färdigt hus.

Är du intresserad av ett fritidshus?

Vi tillverkar stugor, fritidshus eller stolphus. Kalla det vad du vill – vi är hustillverkare från Åsele som bygger stugor efter våra kunders önskemål.